Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På knä

Snälla, ge mig
närheten
som kväver smärtan mot sin axel.

Snälla, ge mig
tryggheten
i att vakna och upptäcka att allt är som det var.

Snälla, ge mig
medicinen
som dövar sorgen med ett enda andetag.

Snälla, ge mig
ett ord
som skänker svalka åt all ilska.

Snälla, ge mig
glömskan
som radderar all besvikelse.

Snälla, ge mig
en beröring
och jag lovar att vara närvarande

Snälla, tryck min hand
så att känslan av maktlöshet utplånas.
Är det för mycket att be om?




Bunden vers av Ronja Helt
Läst 228 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-11-26 20:34



Bookmark and Share


  The One In Blue
"Snälla, ge mig
en beröring
och jag lovar att vara närvarande"

Hannah likie!
2012-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Ronja Helt