Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

värme



Kilometerlånga sandständer kallar på mig
och turkost saltvatten ropar på mig
jag kan höra det

en värld av solsken och smältande isglassar
där man kan gömma sig från verkligheten i några dagar
och bara önska
att livet alltid var lika soligt och varmt.

Jag ska sola bort alla bleka minnen
och gråa dagar
och trä snäckskal på ett strå

och önska
att livet alltid var lika soligt och varmt.



Thailand, nu kommer jag!




Fri vers av dofta
Läst 428 gånger
Publicerad 2006-02-15 18:58



Bookmark and Share


    livräddaren
ååååh fubb!!!
2006-02-16

    vilsen
jag har saknat dina ord, karin !!! jag vill också till thailand :D
2006-02-15
  > Nästa text
< Föregående

dofta
dofta