Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Remimiscens från tidigare liv.


Tellus´ Vagga


Minns en liten gosse, -
- jag kallade honom Solstickan.
Jag födde honom vid stranden
av Genesarets sjö.

Jag borstade bort
några fiskfjäll från min barm
och gav honom di.

Men den lille
brann av otrohetens flamma
och sprang sin väg
till en annan dam,
som vänta i sin riskoja.

Jag försjönk i vemod
och nicka med huvudet
mot mitt vissnande hjärta
men kände

Äventyr i vinden...







Fri vers av Marianne Räf
Läst 251 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-26 22:03



Bookmark and Share


  Ronny Berk
väl berättat; det äventyret !
2015-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf