Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nyhetsreflektion


Må grundvalarna skaka tills de rasar samman

Leksaksjättarna BR och Toys´r´us har nyligen skickat ut en könsneutral leksakskatalog inför julhandeln, med pojkar som leker med strykjärn och dammsugare och flickor som leker med "vapen".

Och reaktionerna lät inte vänta på sig...

"Hjärntvätt", "indoktrinering" och "manshat" är några av kommentarerna på utländska nyhetssajter.

"Den mest vansinnigt socialistiska, vaksamma, omhändertagande och helt enkelt paranoida samhälle i världen har nått sin bottenpunkt", skriver John i Dublin på brittiska Daily Mails webbsajt.

Signaturen Jb från Glasgow skriver: "Att visa pojkar som leker med dockor och dockhus är helt oacceptabelt".

Det krävs tydligen inte mycket för att få DE HELIGA KÖNSROLLERNAS anhängares världsbild att skaka i sina grundvalar.

Må de skaka tills de rasar samman.


http://hakans-blogg.blogspot.se/




Övriga genrer av Håkan Wiklund
Läst 228 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-27 20:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Håkan Wiklund
Håkan Wiklund