Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sorgen?

ett brustet hjärtas sorgsna röst ekar genom det tomma rummet.
det viskar, sakta, lugnt.
det blir oroligt, en tesked panik rörs ner i smeten.
den sorgsna rösten skriker ut i ilska.
Den har fått stå ut nu, nu skriker hon, hon skriker som hon aldrig gjort förut.
hon skriker av sorg.
hon skriker av smärta.
hon skriker av sömnlöshet.
ska knuten runt hennes hjärta äntligen lätta?




Övriga genrer av Emilie E
Läst 429 gånger
Publicerad 2006-02-15 20:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emilie E