Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skogsljud


Timmerlastning, blåst
vindfälld tall lutar mot gran
knarrar och knirkar




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 387 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-11-28 11:40



Bookmark and Share


  vera gade VIP
knarrar och knirkar ...onomatopoetisk verklighetsbild...förträffligt...
2013-01-17

  Gunwale VIP
Aah, skogsdoften... Du fick visst med alla våra sinnen här!
2012-11-30

    ej medlem längre
Jag hör vindens toner här. Fint!
2012-11-28

  Njord
Fint ljud och bild i denna haiku!
2012-11-28

  Anya VIP
Härlig bild av skogens djup.
2012-11-28

  walborg
Ljuvlig skogskonsert
2012-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP