Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

game over



jag drar mig
ur detta tillstånd
orkar inte spela spel
men det är alltid det jag gör
mer än du

när jag blundar
utspelar sig
mina fantasier

små dialoger av
ömhet, ilska, sorg
saknad
saknad efter
det som kanske
hade en chans

jag som vanligt
spelar bort
mina chanser




Fri vers av FrökenBruhn
Läst 110 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-28 11:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FrökenBruhn