Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om natten

Om natten så går jag inte och lägger mig
Om natten ropar inte sängen mitt namn
Om natten sa du, då stirrar jag ut i det blå

Jag vankar av och an i mitt sinne
Tröttheten som förut kändes så tung
Försvann när klockan slagit midnatt

Åtta timmar om natten
Även i sömnen är jag klarvaken
I drömmarna är jag alltid närvarande

I dvalan blandar jag ihop er
då vet jag inte vad som är vad

Ack du ljuva sömn
endast i alkoholens dimma
slipper jag vakna upp i drömmarnas land
då får jag sova en tyst sömn

Inte konstigt att om natten går jag aldrig och lägger mig.




Fri vers av FrökenBruhn
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-05 13:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FrökenBruhn