Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Operation!

Du underliga
du ogripbara
du oförståeliga
du främmande
objekt

hur blev du en del av mig?

hur kommer jag ur denna
snårskog?
Tankarna löper amok

var kom du ifrån?
varför kom du just till mig?
hur kan du ha uppstått ur tomma intet?

Vad gjorde jag för att förtjäna
dig?


Mina tankar blickar långt mot fjärran strand
mina ögon tänker djupt in i glömskans famn

Jag sjösattes på en flotte i ett stormigt hav
jag driver lika ensam som jag alltid känt mig
mot en avgrund lika djup som mitt innanmäte

i tankarna är jag utblottad
i mitt innersta väsen skriker fulsidan sig starkare
rädslan kryper längs med väggarna

och det enda som hörs genom väggarna är ordet

operation! operation! operation!

Fulsidan måste bort, fulsidan måste förstöras!




Fri vers av FrökenBruhn
Läst 134 gånger
Publicerad 2012-12-19 01:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FrökenBruhn