Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland är saker och ting annat än vad man först trodde!


Förväntan!

Ett trevligt telefonsamtal är nyss avslutat

känslor flyger och far i tankarnas boning

ett efterlängtat möte ligger nu framför mina fötter

hon är så vacker och kommer att vara mig trogen

valptiken på annonsbilden kommer att trivas här!









Bunden vers (Haiku) av Håkan Berg
Läst 429 gånger
Publicerad 2006-02-15 22:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja den här var bra!!
Jag trodde det handlade om en ny kvinna,
Och sen slutet..." Valptiken på annonsbilden kommer trivas här "
Den var för bra alltså!! Högsta poäng! :)
2006-02-20

  * Ammi *
Kärleksfullt och vackert, den vovven får nog ett fint liv, lycka till!
2006-02-15

  Paulina LH VIP
Jag gillar hur varje rad bygger upp förväntningen. Och med sista raden spricker bubblan framför ansiktet och man skrattar åt den verkliga bilden. Jag gillar den skarpt. Jag tror dock att den skulle kunna bli ännu lite bättre om man gjorde raderna lite kortare, och kanske med någon tempoväxling mitt i dikten.
2006-02-15

  Pulsatilla
ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHH, sååå myyyysigt!!!
Man trillar in i tankebanor, o så på sista raden inser man hur lurad man är.
Liten vovve!
För evigt dig trogen! ;}
2006-02-15

  DanSan
Oh, Jag saknar min vovva My så jättemycket!!!
Blev 13,5 år gammal var med mig överallt!
Så välsignad du är, en ny vovve i huset!!!
MVH Dan Cederholm, all lycka till er!!!
2006-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Håkan Berg
Håkan Berg