Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lev!



Det gångna året är strax förbi

snart rings den nya tiden in

gör era sinnen från skulden fri

lev ditt liv med njutning i sinn

bättre än så här lär det aldrig bli!




Fri vers av Håkan Berg
Läst 380 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-31 22:48



Bookmark and Share


  Samsana
Såg ge mig din tanke på MP och gillade den skarpt. Nu läser jag \"Lev\" och tycker lika bra om den. Tänk vad många som kan skriva, förmedla och beröra*S*
2007-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Håkan Berg
Håkan Berg