Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett ljusligt möte!



Den dag då ensamhet råder och natten skrämmer,

ska ett ljus brinna och lysa upp så att allt klarnar,

ett ljus som värmer och vårdar min själ så ljuvligt,

som griper tag i mitt inre och får rädslan att dra bort,

den känsla som fångade mig när jag såg dig första gången,

och jag insåg att ljuset kom från DIG, min älskade ÄNGEL!




Fri vers av Håkan Berg
Läst 367 gånger
Publicerad 2006-07-29 20:03



Bookmark and Share


  Pulsatilla
Mmm, en sån härlig rubrik som följs av en text som sprakar av ljus! Här strålar det kärlek!
2006-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Håkan Berg
Håkan Berg