Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Diktnedkomst



Hårt arbetande poet,
skriver i sitt anletes svett -
sitter med penna i hand,
skaldar fritt, rimmar ibland.

Dikterna blivit många.
Vad försöker man fånga?
Glimt av det som ej är nog.
Stundens flykt innan den dog.












Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 220 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-29 09:14



Bookmark and Share


  Rise Little One
Underbara tankar...
2012-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf