Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

identitet

Men vad händer om
Jag får fram sanningen
Bara genom lögner?

Vad händer om
Jag endast genom att vara spontan
Kan genomföra mina planer?

Och vad händer om
Jag trivs bättre ovan ytan
Tappar jag mitt djup

Är jag inte längre förankrad i
Eller är jag närmare än någonsin
Verklighet




Fri vers (Fri form) av Leoneija
Läst 176 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-29 12:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leoneija