Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leva/överleva

You only live once
Kan appliceras båda hållen
På cigarretten

Ta en
Vi är unga
(men inte länge till)

Avstå
Vi är unga
men inte länge till




Fri vers (Fri form) av Leoneija
Läst 232 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-07-23 18:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leoneija