Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.stadsmissionen.se/


JUL-Jag ser på dig orolig.

 

- Julen är familj försonings höjda tids punkt! Vis punkare rörelser vagabonder från hela världen på 60-70 tal har skapat en vis livstill i Sverige också en  mättnad som uppstår nu eftersom på senare decennier julen kommersialiserades industrialiserats!

Man fyller tomheten i själen med vansinne shopping därför man har inte familjen på riktig bara i form av organisation: Våra hus. Alt för Sverige, eurosnittens maffia, eller alla fåglar till min katt grupp 33 livets ordnare sexorgier.

Trenden är till mest trogna länder inför julens tider är att inte låta barnen försonas med gamla familjer medlemar för att barnen inte blir viskad med implanterade familjer sagor i barnens jul minerna;

Så jag googlade och ser att man kan beställa och celebrera diverse sort av jul: glad, memorial, sexig, bra, mätt och belåten. osv.

Om det finns någon som säjer 2012-13 hatar julen överhuvudtaget, jag skrattar och kastar med en snöboll i grannes katt!

Men en god jul önskar jag enligt traditonen till er alla ensamma där ute som siter fast mellan nya tider nål huvud.

 

 




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 359 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-29 14:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP