Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alfabetet

Anton bevakade Carinas drömmar
-egen förfalskad galenskap-

Hjärnan i jämförelse kontrollerade
lite mer noggrant oredan punktligt

Qvillrande ruvade svaret triumferande
undangömt vid Wallenbergs xbox

Yxan Zackarias åderlät
ändrade övertygelsen




Fri vers (Fri form) av Reine Kristoffersson
Läst 311 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-01-19 21:15



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Så läckert du fick ihop det...
2013-01-19

  Robert Jonsson VIP
Qvillrande var ett härligt ord och Wallenberg vid en Xbox ger bra bilder..
2013-01-19

    ej medlem längre
Roligt med bokstavlekar och ordsnickerier.
2013-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Reine Kristoffersson
Reine Kristoffersson