Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En haiku om väntan

Inget är stilla 
när snöflingorna virvlar,
Väntan på bussen




Övriga genrer av Haikupeter
Läst 314 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-30 18:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ha, ha, att folk försöker sig på haikusar.
2012-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Haikupeter
Haikupeter