Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

novembernatt

Rimfrostens rosor
slår ut över allt som bjuds
i novembernatt




Bunden vers (Haiku) av Rittva
Läst 251 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-30 18:39



Bookmark and Share


  stig wikman
Mycket
vackert Rittva.

kram från dalarna.
2014-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Rittva