Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En berättelse som även handlar om idioter

 


Spegelbilden säger
något annat
han känner
igen sig själv
blyg anka
och så sällsamt

dum som få






Fri vers av Svartur Hrafn
Läst 205 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-30 18:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Svartur Hrafn
Svartur Hrafn