Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Störst av allt är kärleken

 

Tillsammans på en gren
kraxar kärlek
ögon som smeker ögon
de minsta fjädrarnas
rörelse
mot varandra
och fastän natten
är stilla
grenen skör och vill brista
då tyngden av två
duniga fågelhjärtan
väger mer

invänta
mot himlen
uppåtvindar

när grenen faller
all väg som är
uppåt

 




Fri vers av Svartur Hrafn
Läst 364 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-12-30 10:51



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
De n här var bgra. Kul att kärleken är kraxandde fåglar.
2012-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Svartur Hrafn
Svartur Hrafn