Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avsaknad


Min kråkvän
han flög till skogs bort
en morgon

jag sitter nu kvar här
en ledning och stolpar
längs vägen
trådar kvarlämnade
av människorna
som inget begriper

jag saknar honom
att tala med
vi satt här
just här
till den dag kom
då han flög
sin kos

som människorna
blev han
till sist

här sitter jag
ännu




Fri vers av Svartur Hrafn
Läst 309 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-12-08 20:47



Bookmark and Share


    dreamoflife
Mmm... bra!
2012-12-30

  Elber3th VIP
Gillar verkligen andra stycket! Snyggt!
2012-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Svartur Hrafn
Svartur Hrafn