Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget val

källaren som översvämmas
gömmer sig långt bort som hav
invaderar stranden med smultron
när sniglarna exploderar

husen blir kvar som ruiner
arkeologerna öppnar sina gravar
spöken blir stenar som tvättar
sina egna lakan som dag

för när drömmarna måste sova
för att inte dö av vätskebrist
kan mjölken inte välja
vilken spene den ska rinna ur




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 122 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-30 23:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson