Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Härden



Klara nätter
vid viken,
samlade jag
riset att ha
till den värmande
elden, för
fortsatt levnad
förbi nattens
mörka sjö.

Du kom med
glimmande fiskar, -
platta foreller
och stora sikar
och jag tackade
stjärnan för
att du dykt upp
i mitt hörn av världen.

Vi stekte
din fångst
i folie på
min härd -
och vi måste
ha suttit där
på natten;
flygplans röda ljus
över vattnet.















Fri vers av Marianne Räf
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-01 00:41



Bookmark and Share


  reinhold
har något av haiku över sig.
2012-12-01

    ej medlem längre
mycket vackert
2012-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf