Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hypotetiskt. (Kan det vara så?)


Av Ande



Spermier dansar
som små älvor
i en glänta
av ljus på
någons mage.

Vi är
av Ande. I
materiens teaters
loger byter vi
dräkter för

nästa scen.
I dödens natt
står andarna
och resonerar
om nästa liv.












Fri vers av Marianne Räf
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-01 14:06



Bookmark and Share


  flygia
Jag känner mig mycket mottaglig för denna dikt nu.
Den gör mig lite upprymd och mycket modigare.
2012-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf