Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din dröm



Din dröm har inte ett sista andrahandsdatum....

Ta ett djupt andetag o försök igen...



Cinderella//




Fri vers (Fri form) av cinderella
Läst 299 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-01 19:23



Bookmark and Share


  Aftonvännen
Vässa pennan nr uppen går av. Det gör den lätt när man sätter punkt efter en lång mening.
2012-12-01
  > Nästa text
< Föregående

cinderella