Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan det är för sent



Hoppas han förstår hur starka blodsbanden är till sina barn innan

allt är försent...Hoppas han förstår att den är så dyrbar att de

längtar så...Hoppas att han ser dem medans de forfarande vill..

Banden är starka men de kan såra o så mycket kan rivas upp..

Kanske förstår han till slut att de är de som vill synas o att de

är där han ska vara till för dem...

Som barn slutar man aldrig hoppas o önska att få bli älskad o få

synnas...kanske gör han det innan det är för sent...

Tror inte han vet det att hur mycket de vill ha honom...

Kanske han vaknar upp innan allt är försent o innan en mur byggs

upp. Barn är bra på att bygga murar när de blir svikna...jag vet..

Men slutade aldrig att hoppas men nu är allt för sent..

Relaterar till min kära mor där blev det försent mellan oss

Slutade aldrig hoppas på försoningen men sen tog sjukdommen över

allt o nu finns hon inte längre...Efteråt var allt försent...kära Mamma

Tack för allt trots allt...

Älskar dig Mamma



Cinderella//...




Fri vers (Fri form) av cinderella
Läst 300 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-07 23:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cinderella