Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lättjans Lov



Vardagens trötthet
tynger och drar
iväg mot Ingenstans.

Då är faktiskt det
bra man ej har
krav bege sej Någonstans.

Man kan ha huvet
på kudden kvar -
som om ingen Omvärld fanns.





Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 233 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-01 19:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf