Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
<3


Du känns väldigt nära

Du känns väldigt nära
Undrar när du ska lyssna 
Och höra min röst
När jag med all min kraft låter ljuda
I medvind - jag älskar dig!
Varje cell i mig är som ämnad dig
Du känns väldigt nära
Undrar när du ska se åt mitt håll
Upptäcka mig
Om du visste jag följt din skugga 
Så väldigt länge nu
Vår, sommar, höst, vinter 
Sol, värme, vind, blåst, regn, snö
Hunnit passera sen
Jag såg dig




Fri vers (Fri form) av inlovewithyou
Läst 290 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-12-01 21:01



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
suktandes önskandes trängtandes - skön
2012-12-05
  > Nästa text
< Föregående

inlovewithyou
inlovewithyou