Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Diverse



Vandrat genom dagen,
hamnat mitt i kvällens
sammanslutning av
känslor från moment
längsmed vägen.

Drar för gardiner;
surrande ton
bedövar
min hjärna.

Alexandra och hennes pappa
har lagat min dator.

Tänder en grå Right
med en orange tändare.
Drar in några smooth bloss.

Tjockt, skall framtid
bres på nuet,
som flämtar.

Härligheten löper
bort,
som hästar i trav.

-När skall du komma?

Landa -- här!






Fri vers av Marianne Räf
Läst 184 gånger
Publicerad 2012-12-01 21:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf