Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stenhjärtat

fjärilar och blommor av sten
är frukter som har ett hjärta
just precis som ditt eget ben
aldrig känner någon smärta




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 152 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-02 00:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson