Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mannen från Nirvana


I en båge
från Nirvanas
yttersta spets
landade han

framför mina fötter.
Jag såg på honom
och förstod att
Undergången aldrig

kommer! Ur
hans ögon lyste
allt han sett,
utan begynnelse.

Och, med ens kom
framtiden emot oss,
ändlös kommers, -
en väg utan slut.




Fri vers av Marianne Räf
Läst 188 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-12-02 18:52



Bookmark and Share


    Shush
Ett dikt som känns som en krokig väg, väldigt bra känsla man får.
2012-12-02

    ej medlem längre
Väcker frågor
2012-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf