Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utgång



Tänk, om man har
bara lite kvar, -
- några timmar få
att leva på!

Eller några år....
Man ej veta får.
Återstår kanske
flera decennier.

Kanske man ALDRIG dör
- om Livet en´ för
in i evig fortlevnad....
-Utgången är förblommerad!






Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-02 22:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf