Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har ibland blivit anklagad för att inte kunna skriva poesi. Men vad är då poesi, bra eller dålig, om man inte känner igen den då den ler sitt allra som mest vackra av leenden?


Sådan tar den sig ut, den allra bästa av poesi








Jag har alltid undrat över vad som är bra poesi.
Det som tilltalar flertalet eller det som bara en sorts inre krets begriper sig på?
Nu får jag kanske aldrig veta det heller.
Men en sak vet jag och det är att om bara pappa ler och nickar mot mig, han ser att jag finns.
Det borde slå all poesi i världen.




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 360 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-03 11:03



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Fint skrivet och väldigt tänkvärt.
2012-12-05

  Ewa-Britt Nilson VIP
Just så!
Tankens gång
över ett rum är
inte dum den kan
även tala med alla
både döv och stum!
2012-12-03

    ej medlem längre
precis så är det Lodjuret, sant
2012-12-03
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP