Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som jag ser det.


Andra Halvan



Evigheten är
bräckt itu
vid år Noll.
Där börjar
andra halvan.
Alla levande
väller ut
ur brottet
och tiden
rinner fram, som
en seg smet.

Första halvan
hade ingen början
och den andra
har inget slut,
utan reser sej
mot himlen
och speglar sej
i forntidens
bild
av en urgammal
verklighet.







Fri vers av Marianne Räf
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-04 20:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf