Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dåres dröm (1969)



Har tappat något
ur minnet -
Söker det
med sjätte sinnet.

Något om hur man
tillfredsställelse finner, -
- hur man lyckans
gulltrådar spinner...

Att jag ej
är riktigt klok
har jag läst
i någons bok.

Även om detta nu är sant,
- så låt det bli i
en undermedveten
cool harmoni!

Men, - det är klart
att jag vill
få någon koll
på hur det ligger till

med SANNINGEN
OM DÅRSKAPEN!







Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 231 gånger
Publicerad 2012-12-04 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf