Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Säg hej till chauffören

här på landet
är trafikanter så sällsynta
att vi hälsar på alla chaufförer
oavsett
vad tunnlarna vittnar om

de kommer ändå att öppnas
när du minst anar det
förmodligen en dag
som förändrar din natt
för alltid




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 178 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-12-04 22:25



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
gillar den här!
2012-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson