Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Senaste natten så drömde jag att en kvinna älskade mej, och jag älskade henne







Fullt ut så bekräftade vi varandras outsägliga skönhet,

och insåg allt vi är värda ~ det fanns ingen stress eller

något som distraherade oss, eller gjorde oss rädda

Vi var så vakna och närvarande som det går och

levde ut sanningen ansikte mot ansikte, själ mot själ

Som barn var vi glada över varandra, och ljuset

sjöng i vårt blod ~ friden och tryggheten ställde allt

till rätta, och vi sprang bland hästarna på fälten och skrek.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-04 22:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP