Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Egentligen!



Ni skrattar alltid
åt det ni tycker
är löjligt, - ni GÖR
det löjligt - för
att ha nånting att skratta åt!

Ni är så nojiga för att
bli utsatta för andras
löjeskratt,
- så hellre - förekomma
än att förekommas
ni brister ut i
hånfullt skratt!

Men vad är det som
är så ofantligt roligt
i att skratta ut någon
- som inte gjort ´en något ont?!

Egentligen är det ju
lite bortgjort! -För VEM
är det som man vill stila -
och framstå för som fräck?
-Nej, HÅLL er till
er jävla kortlek -
- och låt er slippa er
smälek!






Fri vers av Marianne Räf
Läst 293 gånger
Publicerad 2012-12-04 22:40



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
DFet finns gott om folk som funkar så.
2012-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf