Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken dominerar oss ~ och vi inser att ingenting är omöjligt.







Dagen börjar att gry och vi kysser varandra länge

Vi bejakar vår hunger och ömhet och förbannelsen avtar

De onda änglarna ger upp och går hem och lägger sej

Vi stannar i sängen denna dag och ringer efter catering

Kärleken dominerar oss ~ och vi inser att ingenting är omöjligt.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-05 05:00



Bookmark and Share


  Fräkniga svanen
fint!
2012-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP