Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Air



Mun av tuttifrutti
gör solbesvärjelser och
spottar på en trottoar
i urtiden.

Jag går förbi,
tar inte av
dej byxorna, -
fast jag vill.

Träden skrattar,
tyst, åt
mina tankar och
solen harklar sej.

Jag andas in,
insuper den air
som står runt våra
korta möten.












Fri vers av Marianne Räf
Läst 184 gånger
Publicerad 2012-12-05 05:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf