Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förgäves rivalitet.


Tellus och Venus



De har länge
svärmat
runt samma
karl.

Den ena är blyg
och vill ej
lägga korten
på bordet.

Den andra är mer
ekivok och förför
med svarta
nylonspetsstrumpor.

Men de har inget
för det. Han
tittar åt
en annan!







Fri vers av Marianne Räf
Läst 150 gånger
Publicerad 2012-12-05 11:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf