Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnaden är obetalbar

Dödströtta
leenden
piggar inte
upp
mig

Ytliga
katastrofkommentarer
får mig att
tandgnissla/
det är inte snyggt med bettskena
under dagtid

Jag reser
in i mig själv
utan pass
utan sällskap

Jag hör
snöflingor
falla




Fri vers (Fri form) av Ola Rydberg
Läst 153 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-05 20:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan