Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På 7:an Beckis 1993-94.


Avreageringsdikt



Jag bleknar i synen
av svart raseri.
Fast Oförrätt gör en
blott mer kreativ!

Jag stampar med foten
och näven knyter.
Om lagen är rutten -
jag mot den bryter!

Om jag nu KAN!
Man är hårt hållen.
Vreden kommer på skam --
under Kontrollen!

Intvingad på dårhus.
Svårt acceptera.
Man i dikt sej må nu
avreagera!







Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 232 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-05 21:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf