Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I drömlandet



I drömlandet gräver
pappa i jorden efter
dolda skatter,

ser vi sanningarna
om sjukhusen
och militärismen,

går vi genom öppna
dörrar i världens
alla rum,

äter vi hungrigt av
kläder som hänger
i varuhusen och

håller mamma ett
vakande öga på
hela mänskligheten.







Fri vers av Marianne Räf
Läst 181 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-05 23:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härlig!
2012-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf