Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har vi en evig Historia?


Passage




Jag vilar i din
varma stämma.

Blåsorkestern minner om
världar för längesen.

Vi stod i Folkets Park
i duggregnet.

Faster Amalia hade dött
och Lillan var förkyld.

I bil vi satt och körde förbi
böljande sädesåkrar....

Nätter kom, - men nu är det
en annan del av evigheten.










Fri vers av Marianne Räf
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-06 01:51



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
Vi har en framtid i evigheten. Slutet kommer snart.
2012-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf