Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som sej bör!



Håll i rodret med säkra händer!
Ta det kallt,
även om tiden vänder
upp och ner på allt!

Allt kan hända,
på villande väg vi kör.
-Se till att allting vända
tillrätta, som sej bör!




Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-06 11:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf