Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterbild


Färgskala svartvitt
skator i det nakna trädet
snöflingor bäddar




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 353 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-12-06 17:33



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Vintervacker!
2012-12-06

  Lena K Nilsson VIP
En fin vinterbild!
2012-12-06

  walborg
Grannt och vackert
2012-12-06

  Anya VIP
Fin "färgbild" av utemiljö och skatorna. Nu är det snart snö så det räcker.
2012-12-06

  © anakreon VIP
Pica pica, en av vårt lands
allra vackraste fåglar!
Calle
2012-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP