Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I skuggorna



I skuggorna
som faller över oss
vid förändringars skift,
skimrar det passerades
hålögda kranier
som gammalt silver.

Avklingad värk
blir orgeltoner.

Hans ljusblå krage
lyser i dunklet
som en hälsning
till minnet.

I alla tider
har vinden
sökt hans leende.

Som musik från Thule.








Fri vers av Marianne Räf
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-06 21:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
bra..!
2012-12-06

    ej medlem längre
gillar
även om jag inte hör musiken
2012-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf