Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dörrar


Dörrar kan öppnas,
dörrar kan stängas.
Tiden kan kortas,
tid kan förlängas.

Levandeskapet
har sin period.
Näring till gapet -
all din återstod.

Nyckel till vart lås
har du säkert ej.
Himlen hör ditt vrål:--
-"Sesam, - ÖPPNA dej!"




Bunden vers av Marianne Räf
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-06 22:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf